Βιολογικό Μέλι από Θυμάρι, Πεύκο & Βότανα Κρήτης 1000g | Creterium γυάλινο δοχείο με ξύλινο καπάκι | 1000g

Με όλες τις γεύσεις του νησιού της Κρήτης σε μια γλυκιά κουταλιά, το Βιολογικό Μέλι από Θυμάρι, Πεύκο & Βότανα Κρήτης της μελισσοκομείας Creterium έχει υπέροχη γεύση με χαρακτηριστική επίγευση και έντονο κεχριμπαρένιο χρώμα.
Μικτό Βάρος: 1,5 Kg

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο


€19,50 19.50
Creterium | Κρητικό Μέλι

Περιγραφή

Βιολογικό Μέλι από Θυμάρι, Πεύκο & Βότανα Κρήτης 1000g | Creterium

Όλες οι γεύσεις του νησιού της Κρήτης σε μια κουταλιά Βιολογικού Μελιού από Θυμάρι, Πεύκο & Κρητικά Βότανα! Με υψηλή περιεκτικότητα σε γυρεόκοκκους από ντόπιο θυμάρι, πεύκο, ρείκι και χαρουπιές.

Ένα εκλεκτό βιολογικό μέλι με ατελείωτη παλέτα γεύσεων και έντονο κεχριμπαρένιο χρώμα με μέτρια διαύγεια, αυτό το μελισσοκομικό προϊόν έχει μέτριας έντασης αρώματα λουλουδιών, ξύλου και ρητίνης με τόνους φρούτων και κεριού, καθώς και μια υπέροχη γλυκιά γεύση με χαρακτηριστική επίγευση στο στόμα που διαρκεί.

Το Βιολογικό Μέλι από Θυμάρι, Πεύκο & Βότανα Κρήτης από την οικογενειακή επιχείρηση μελισσοκομείας Creterium είναι το τελευταίο μέλι που συλλέγεται κάθε χρόνο, από τον Αύγουστο έως τον Οκτώβριο, αποκλειστικά στα τέσσερα μεγάλα πευκοδάση του νησιού.

 


 

Διατίθεται σε γυάλινα βάζα με μοντέρνο σχεδιασμού και πολυτελές ξύλινο καπάκι. Στο γυαλί θα παρατηρήσετε ένα υπέροχο σκίτσο από ντόπιο καλλιτέχνη που απεικονίζει τις παραδοσιακές ασχολίες της κρητικής υπαίθρου το καλοκαίρι και τις αρχές του φθινοπώρου.

Ο παραγωγός

Creterium | Κρητικό Μέλι

Από τον παραγωγό:

"Η ιστορία μας ξεκινά γύρω στα 1950, σε ένα μικρό χωριό της Κρήτης, την ηρωική Δαμάστα. Το χωριό είχε αρχίσει να ανοικοδομείται και ο παππούς Γρηγόρης Μαρούσης έψαχνε τρόπους να ζήσει την εννιαμελή οικογένειά του."

"Κυνήγι, πρόβατα, μποστάνια, μέλισσες. Μέσα στην οικογένεια αναπτύχθηκε η αγάπη και ο σεβασμός για το πολύτιμο αυτό έντομο. Στα χρόνια που ακολούθησαν και τα 7 παιδιά του παππού θα ασχοληθούν με τη μέλισσα."

"Σε εποχές ρομαντικές και αθώες, νομάδες στη Ζάκρο, τα Σφακιά, τον Κουδουμά, σε όλη την Κρήτη. Ύπνος κάτω απο τα πεύκα και το πρωί μελίσσια. Μια διαφορετική ζωή, ένας άλλος κόσμος."

 


 

Με το απόσταγμα 70 ετών εμπειρίας και πάνω απ’ όλα με την γενναιοδωρία της ευλογημένης κρητικής γης, η οικογενιακή επιχείρηση κρητικής μελισσοκομείας Creterium φέρνει στο τραπέζι σας αγνά και ποιοτικά Κρητικά προϊόντα από βιολογικό μέλι με τη γεύση και τις παραδόσεις μιας άλλης εποχής.

Σχετικά προϊόντα