Ουμάμι Βιολειτουργικό με Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο & Αιθέρια Έλαια γυάλινο μπουκάλι | 100ml

Υγεία στη διατροφή. Με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και αιθέρια έλαια από δίκταμο, θυμάρι, φασκόμηλο και ρίγανη, το Βιολειτουργικό Ουμάμι είναι ένα 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής με φανταστική γεύση, για την τόνωση του ανοσοποιητικού.
Μικτό Βάρος: 0,5 Kg

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο


€24,90 24.90
Evergetikon Φυσικά Καλλυντικά

Περιγραφή

Ουμάμι Βιολειτουργικό με Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο & Αιθέρια Έλαια

Απολαύστε το Umami (Ουμάμι) πάνω στο ψωμί, στις σαλάτες και σε όσα πιάτα σας ταιριάζει, για υγεία στη διατροφή. Ιδιαίτερα πάνω σε ντομάτα, φέτα, παξιμάδια, αυγό ή κρεατικά σχάρας, το Ουμάμι Βιολειτουργικό με Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο & Αιθέρια Έλαια δημιουργεί μια υπέροχη umami γεύση.

Με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και αιθέρια έλαια από δίκταμο, θυμάρι, φασκόμηλο και ρίγανη, το βιολειτουργικό Ουμάμι της Evergetikon είναι ένα 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής με φανταστική γεύση, που μπορεί να βοηθήσει στη φυσιολογική λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού και την τόνωση του ανοσοποιητικού μειώνοντας τον κίνδυνο εμφάνισης χρόνιων ασθενειών.

Οι δραστικές ουσίες που περιέχουν το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, μαζί με τα αιθέρια έλαια δικτάμου, φασκόμηλου, θυμαριού και ρίγανης σε συγκεκριμένες αναλογίες, λειτουργούν συνεργικά και προάγουν τη βέλτιστη λειτουργεία του οργανισμού σε όλα τα επίπεδα. Πάρα πολλές μελέτες έχουν αποδείξει ότι τα παραπάνω έχουν επουλωτικές, τονωτικές, αντιμικροβιακές, αντιβακτηριακές, αντιιικές, αντισηπτικές, αποχρεμπτικές, αντιφλεγμονώδεις, στυπτικές, αντιυπερτασικές και άλλες προστατευτικές ιδιότητες στην υγεία.

Η πληθώρα των αντιοξειδωτικών, οι λιποδιαλυτές βιταμίνες, οι πολυφαινόλες και άλλες θεραπευτικές ουσίες, δρουν κατά των ελεύθερων ριζών που προκαλούν γήρανση των κυττάρων, φλεγμονές και ασθένειες. Δρουν κατά των μολύνσεων του λαιμού, των πνευμόνων, κατά των κοιλιακών πόνων, κατά της χρόνιας κόπωσης και ενεργοποιούν τον μεταβολισμό. Προστατεύουν από τα καρδιαγγειακά νοσήματα, από το λεγόμενο οξειδωτικό στρες, που προκαλεί βλάβες στα κύτταρα, και από τις θρομβώσεις. Ουσίες που περιέχονται όπως squalene και lignans προστατεύουν τον οργανισμό από τον καρκίνο. Επιπλέον, πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι το δίκταμο, το φασκόμηλο και το θυμάρι σε σωστές αναλογίες επισπεύδουν την ανάρρωση με ήπια συμπτώματα της νόσου του κορονοϊού Covid-19, αλλά έχουν και προληπτική δράση.

 

Ημερήσια κατανάλωση Umami: max. 0,7ml μέχρι 2 φορές ημερησίως (έως 20 ψεκασμούς κάθε φορά)

Προειδοποιήσεις: Το προϊόν Umami της Evergetikon δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Εάν βρίσκεστε υπό αντιπητική αγωγή, δεν συνίσταται η λήψη του προϊόντος. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας, εάν είστε έγκυος, θηλάζετε ή βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή.

Ο παραγωγός

Evergetikon Φυσικά Καλλυντικά

Evergetikon φυσικά καλλυντικά με αγνά υλικά, ελαιόλαδο, μελισσοκέρι & βότανα που δρουν ευεργετικά στο δέρμα και είναι οικονομικά.

Ο Γιάννης Σκραφνάκης και η γυναίκα του Άννα, αποφάσισαν το 2005 να εγκαταλείψουν κάθε άλλη δραστηριότητα και να επικεντρωθούν στην δημιουργία 100% φυσικών προϊόντων περιποίησης από αγνά υλικά της φύσης και της Κρητικής γης. Πιστεύοντας ακράδαντα στην ευεργετική ιδιότητα του ελαιολάδου στην επιδερμίδα, το συνδύασαν με το απολεπίδι (ανώτερης ποιότητας μελισσοκέρι) και άλλα φυσικά υλικά και δημιούργησαν μία νέα πλούσια φυσική σειρά καλλυντικών Evergetikon.

Φιλοσοφία τους είναι να χρησιμοποιούν αυστηρά επιλεγμένα αγνά υλικά και να παρασκευάζουν 100% εκλεκτά φυσικά καλλυντικά που θα ευεργετούν (Evergetikon) το δέρμα και θα ικανοποιούν απόλυτα όσους τα χρησιμοποιούν.